TUSVÁNYOS 26Top 5 újdonság Tusványoson

2015. július 19.

Mert van új a nap alatt.


#1 BELÉPTETŐRENDSZER
 
Tusványoson az idei évtől beléptetőrendszer működik. Belépéskor mindenkinek igazolnia kell magát (személyazonossági igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal vagy útlevéllel). Minden belépő karszalagot kap, a napi karszalagok más-más színűek lesznek, és lesz heti karszalag is. A táborban csak olyan személy vehet részt, aki vállalja, hogy a táborozással járó előírásoknak eleget tesz, ezeket a regisztrációnál az aláírásával fogadja el. 
 
 
#2 TUSVAPP. HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL
 
Kolozsvári egyetemistáknak hála, idén ingyenes androidos mobilapplikációval követhetitek a teljes programot egyszerűen és gyorsan! A programot helyszínek, programpontok címe és meghívottak neve szerint szűrhetitek, kiderítendő: ki mikor adja elő magát. A Tusvappel minden infó a kezetekben lesz,  innen lehet letölteni. 
 
 
#3 MISZSZ HELYETT MIT-sátor! 
 
Idéntől a MISZSZ sátrat MIT néven keressétek. Ott lesz a sportcsarnok közvetlen közelében, arról ismeritek fel, hogy mindig teltház van. Életszerű panelek, stand-up, rakkendról. 
 
 
#4 VISZLÁT KAVICS, SZEV-ASZFALT!
 
Betört a civilizáció Tusványosra! Idéntől már a vonatsínektől kezdve friss, aszfaltos út vezet titeket a hídon át egészen a Gyöngyvirág kávézóig. (Azért a gumicsizmát semmi esetre se hagyjátok otthon, jó?)
 
 
#5 ŐRIZZÜK AZ ÉRTÉKEKET!
 
54 rekesz van az új értékmegőrzőnkben, belefér pénztárca, laptop, fényképezőgép és még sok más értékes dolog. Ára 5 lej/nap, megtalálható a recepción. (Két kulcs van minden szekrényhez. Egyiket magával viszi a kliens, nem kell ugráltassa mindig a recepciósokat. Amikor kibéreli a szekrényt, meg kell adja az adatait, arra az esetre ha elhagyná a kulcsot.)
 
Várunk benneteket!
 
a Tusványos legénysége és leánysága

keddszerdacsütörtökpéntekszombat
Kisszínpad – MIT-sátor: De la Funk; DEEJAY LILBOY & NICK HAVSEN
Csűr: Dj JOHNNY
DEPO: Ethnofil (Live); Carioca - DEPO OPENING PARTY - Vygo, Saboar
© 2014-2015, tusvanyos.ro