TUSVÁNYOS 26Éjszakai örömök Tusványoson

2015. július 22.

Na, jól aludtatok? – kérdeznénk így a nap közepén, mert tudjuk jól, hogy a napszakok oly relatívak Tusványoson, mint a szépség fogalma amúgy. De egy biztos: itt mindenki szép.Akármennyire van rajtunk még az esti koncertek révülete és a reggelig tartó dob+basszus mindenüvé beszivárgott pora; fáradtunk el szervezésben és a rendszer fenntartásában (pedig még csak szerda), azért jól vagyunk és ami a legfontosabb: boldogok. Ugye, mindenki boldog?

Este például újra lesz ok az örömre. A nagyszínpadon 20 órától a Loyal koncertezik (sőt, közönségtalálkozó is lesz velük 17 órától a Közmédia sátrában), őket követi 22 órától Nagy Feró és a Beatrice. Ami a bulikat illeti, a DEPO/Design Terminal sátrában/színpadán 22 órától a következő zenei programok közül válogathattok: Drywing (live) Cseh Tamás Program (Cseh Tamás Program), Beatrice after / Nagy Hunor (Drum live act), Dj. Erdélyi, Dj. Török (Special Festival Party).

A MIT sátorban is borítékolható a party, mégpedig velük: éjféltől Pinwheels, illetve DØTS és Dj Thomas szolgáltatja a ritmikát. Sőt, a Cseh Tamás sátorban szintén éjféltől DJ Lil-é a pálya.

Örülünk hát, Vincent? 


keddszerdacsütörtökpéntekszombat
Kisszínpad – MIT-sátor: De la Funk; DEEJAY LILBOY & NICK HAVSEN
Csűr: Dj JOHNNY
DEPO: Ethnofil (Live); Carioca - DEPO OPENING PARTY - Vygo, Saboar
© 2014-2015, tusvanyos.ro