TUSVÁNYOS 26Önkénteskednél, de túl sok még a kérdőjeled?

2015. július 13.
Beszélgetés, workshop és Élő Könyvtár a MIT-sátorban. Német, francia, török és magyar önkéntesek segítenek eligazodnod. EVS = Európa Veled Szebb!

Az említett szervezetekben tevékenykedők mellett hazai és külföldi önkéntes fiatalokkal is beszélgethettek, jelen lesznek többek között török, portugál, lengyel egykori és mostani önkéntesek.
 
Az önkéntes délután első részében beszélgetésre kerül sor, ahol az önkéntesek és az őket koordináló vezetők beszélnek tevékenységeikről, mindennapi munkájukról, országukban és külföldön szerzett tapasztalataikról, ezt követően pedig a közönség bevonásával szórakoztató csapatépítő játékokat játszunk, majd Élő Könyvtáros szabad beszélgetésre kerül sor. A program keretében betekintést nyerhettek az önkéntesek tevékenységeibe, lesz recycling workshop, ahol újrahasznosított anyagokból készíthettek magatoknak fesztivál ékszerket. 
 
Várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a társadalmi munka iránt, önkéntesek itthon vagy külföldön, esetleg tervezik azt, hogy tapasztalatszerzés okán az Európai Önkéntes Szolgálat keretében világot látnának.
 
A programot lebonyolító szervezetek: Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ (Székelyudvarhely), Udvarhelyi Fiatal Fórum (Székelyudvarhely),
Erdélyi Ifjúsági Egyesület (Székelykeresztúr), Vox Juventutis Egyesület (Tusnádfürdő)

keddszerdacsütörtökpéntekszombat
Kisszínpad – MIT-sátor: De la Funk; DEEJAY LILBOY & NICK HAVSEN
Csűr: Dj JOHNNY
DEPO: Ethnofil (Live); Carioca - DEPO OPENING PARTY - Vygo, Saboar
© 2014-2015, tusvanyos.ro