TUSVÁNYOS 26Archívum > 2012 > Program

2012. július 28., szombat

Intuitív előrejelzés kezdő táborlakóknak, Vol. V.

Orbán Viktor hangjára ébredsz. Papírból csákót készítesz, a tavaly készített fotók tanulsága szerint ez megvéd a napszúrástól. Nem gondoltad volna, hogy ennyi rövidnadrágos politikust látsz majd egy helyen. S miközben az utolsó koncert akkordjaira életigenlően bólogatsz a hűs székely éjszaka csillagos ege alatt az utolsó pénzeden vásárolt olcsó sörrel a kezedben, arra gondolsz, Tusványos nem hiába a világ közepe…

Tovább >>>

2012. július 27., péntek

Intuitív előrejelzés kezdő táborlakóknak, Vol. IV.

Tiszta zoknit keresel feneketlennek tűnő hátizsákod mélyén. Küldetésed meghiúsulásával úgy döntesz, ma inkognitóban maradsz, bízva abban, hogy nem ismer fel senki sem. Nyugi, a szokásos péntek esti tömeg majd eltakar.

Tovább >>>

2012. július 26., csütörtök

Intuitív előrejelzés kezdő táborlakóknak, Vol. III.

Spontánul sűrűsödnek a napok. A legtöbb sörsátorban ismernek már, és nem vesztegelsz némán a zuhanyzófülkék előtt sem. Reggel ingyen kávét kapsz, miközben az erdélyi kisebbségek helyzetéről hallgatsz meg egy eszmefuttatást. Az esti zápor után rájössz, miért olyan nagy divat Tusványoson a gumicsizma.

Bővebben...

Tovább >>>

2012. július 25., szerda

Intuitív előrejelzés kezdő táborlakóknak, Vol. II.

Váratlanul korán indul a nap fokhagymás-tejfölös lángossal és némi nemzetpolitikával. A sörsátor hűvösében – a Bulgakovban kikupálódott értelmiségi módjára – Băsescu sorsáért aggódsz, pedig sohasem bírtad a hajóskapitányt. Éjfélre, a fizika törvényeit meghazudtoló módon tökélyre fejleszted egyéni táncstílusod anti-diszkó kategóriában.

Bővebben...

Tovább >>>

2012. július 24., kedd

Intuitív előrejelzés kezdő táborlakóknak, Vol. I.

Az utazás hatására alapvető fiziológiai szükségleteid nehezen materializálódnak. Még szokod a kosztot és éhgyomorra jól esik a hideg sör. Quimby közben az exedre gondolsz. Koncert után végre megtalálod az ideális sátorhelyet. Már mindegy, csak vízszintesen legyen – mondogatod a spiccesek bölcsességével.

Bővebben...

Tovább >>>

Program în limba română - Román nyelvű program

Tovább >>>

© 2014-2015, tusvanyos.ro